Noticies‎ > ‎

Concurs Cartell 2019

La Comissió Prospe Beach busca cartell pel Prospe Beach 2018, un disseny estiuenc que representi el Prospe Beach d’alguna forma. Així doncs, convoquem un concurs de format anònim obert a tothom que desitgi participar. Sorpreneu-nos amb les vostres idees i propostes!

Bases del concurs:
01. Les obres presentades han de ser originals i inèdites. El tema és el Prospe Beach en si, i no cal mencionar-ho, però ho recordarem, busquem una obra per tots els públics i lliure de polèmiques.

02. La tècnica empleada és lliure, sempre que al final es digitalitzi correctament i els arxius tinguin bona resolució i qualitat, per poder imprimir-lo en DIN-A1 sense problemes, que no quedi pixelat, esborronat, deformat, etc.

03. L’obra seleccionada serà propietat de la Comissió Prospe Beach, que la podrà editar en qualsevol format i en exclusiva sempre que ho cregui convenient. Per això, l’autor/-a renúncia a qualsevol dret de publicació i difusió, no obstant se li reconeixerà la propietat intel·lectual.

04. El guanyador/a serà premiat/da amb 150 €, pel cartell i la seva variant de cartell pissarra, així com els darrers treballs de muntatge esposats més endavant.

05. La Comissió Prospe Beach pot declarar el concurs desert, si considera que les obres no compleixen les expectatives, i desqualificar aquelles obres que no complexin les bases del concurs i la seva presentació anònima.

06. Data límit per presentar els cartells serà: Dilluns 06 de maig de 2019 a les 20:00 hores de forma física al Casal de Barri Prosperitat o Casal de Joves Prosperitat.


Concurs, que demanem per concursa:
Lliurar un sobre amb un lema escrit per fora i dins el cartell proposat (la variant de cartell pissarra no fa falta per concursa) en format DIN-A3, 297 x 420 mm, sense doblegar, suport paper tipus cartell. No estaria de més el lema escrit amb llapis al revers del cartell, per assegurar.

I dins d’aquest sobre gran, un altre sobre petit amb el lema escrit, que dins contingui un paper amb les següents dades: lema, nom i cognoms de l’autor, mot o sobrenom si fa falta, telèfon de contacte i correu electrònic.

Podeu presentar tants cartells com vulgueu, però les entregues seran per sobres separats i lemes diferents, dit d’una altra manera, no s’accepta més d’un cartell per sobre gran entregat.
Veieu Annex 02.

I enviar una carpeta (lema.zip) al mail comissio@prospebeach.org amb el cartell en formats DIN-A3 i DIN-A1 i suports .pdf, .jpg i/o .png (per qualitat aquest últim millor); quatre còpies en total: A3.pdf, A3.jpg, A1.pdf i A1.jpg. Així comprovarem si les resolucions són optimes com demanem a les bases.

Veredicte:
El guanyador serà notificat tan aviat com la Comissió Prospe Beach es reuneixi i decideixi. El guanyador disposarà d’uns set dies per realitzar els treballs finals de disseny i muntatge mencionats a continuació. L’idea es tenir-ho llest a principis de maig si podem.

Treball del Guanyador:
L’autor/-a del cartell guanyador, haurà de:

01. Realitzar les modificacions proposades i maquetació de textos i logos, indicats per la Comissió Prospe Beach, per obtenir el cartell bàsic. Veieu Annex 01.

02. Realitzar una variant del cartell de l’apartat anterior, alguna cosa senzilla, que consti d’un gran espai que faci de pissarra, on una tercera persona després pugui incloure des d’un Gimp o Photoshop els textos de les programacions i activitats emergents i/o variables, la identificació de comerç col·laborador, etc. Veieu Annex 01.

03. Lliurar els arxius en format .pdf, .jpg i .png amb la qualitat suficient per imprimir en DIN-A1 sense problemes dels apartats anteriors; i opcionalment, si es pot i vol, els arxius .psd de Photoshop, .xcf de Gimp o del programa d’imatge on s’hagi creat o editat.

Notes:
Al peu teniu el document amb els annexos i el cartell guanyador del 2018 amb les seves versions (general, pissarra i pegatina).

Recomanació, mireu els annexos són més esquemàtics, s'expliquen bé.
Si queden dubtes sobre el concurs i voleu participar, podeu enviar un correu a comissio@prospebeach.org, però no ho feu l'últim dia que podem trigar a veure'l i contestar uns dies per qüestions de feina.


Ċ
Javi Nieto,
11 d’abr. 2019, 16:25
Ċ
Javi Nieto,
11 d’abr. 2019, 16:27
Ċ
Javi Nieto,
11 d’abr. 2019, 16:27
Ċ
Javi Nieto,
11 d’abr. 2019, 16:21
Comments