Matins Infantils

Els Matins Infantils consisteix en una coordinació entre la Comissió Prospe Beach i la Coordinadora Infantil de Nou Barris i altres casals infantils i entitats amb finalitats similars d’altres barris i pobles. On la Comissió cedeix l’espai, la sorra, i la infraestructura necessària, com piscines, pilotes, xarxes de voleibol, jocs, etc.

També oferim la figura d’un monitor, que s’encarregui de vigilar l’ús correcte del material, l’espai, de la seguretat dels nens i de col·laborar en les activitats que ofereixin cada casal o entitat.

Entre les activitats estivals per als nens no poden faltar els clàssics jocs d’aigua, com: petites piscines plegables, pistoles d’aigua, guerra de globus d’aigua, etc. És una activitat que a gairebé a tots els agrada, i perquè no dir-ho, a part dels nens acaben participant els joves i els no tant joves. També cal recalcar que aquesta activitat és redueix bastant, per no dir que s’arriba a anul·lar, els anys d’alerta per sequera, perquè som conscients que en certs moments tot compta per estalviar.

Comments